Poslovna darila 2020

pasica zgoraj stran poslovna darila
Promocijski izdelki in darila so v poslovnem svetu eden najboljših načinov za dvigovanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Glavno vodilo pri izbiri poslovnega darila je izvirnost in primernost, saj mora imeti osebno noto, hkrati pa mora predstavljati podjetje ali osebo, v imenu katere je darilo podarjeno. Pripravili smo široko ponudbo izdelkov in daril za poslovne-promocijske namene, kot tudi izdelke za podjetja, ki iščejo izvirna darila z osebno noto za svoje poslovne partnerje in kupce.
koledarjipisarniski in eko programrokovnikipotovanje in prosti castekstil in deznikifoxboutique unikatna dariladom in bivanje
Vse izdelke opremimo z vašim logotipom/grafiko, saj razpolagamo z različnimi tehnologijami za dotisk/personalizacijo:
  • LASERSKO GRAVIRANJE
  • SITOTISK,
  • DIGITALNI TISK,
  • UV TISK
  • IN VEZENJE.
Stranke lahko razveselite s klasičnimi poslovnimi in uporabnimi darili, ki jih lahko najdete v zgornjih kategorijah. Za vse tiste, ki želite nekaj novega, smo izpostavili trendovske izdelke, ki se nahajajo pod zavihkom UNIKATNA DARILA.
 
Če želite posebej izstopati lahko za vas oblikujemo EMBALAŽO PO MERI ali dotisk na embalažo. Kot „piko na i“ lahko izdelkom dodate še unikatne voščilnice ali vabila. Prelistajte zgornje kataloge, nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih na Pleteršnikovi 18 v Brežicah ali Peruzzijevi 82 v Ljubljani, kjer si lahko našo ponudbo ogledate v živo, mi pa Vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najustreznejših daril.

reklame-zarn-logo

 
Zlati aaa jpg center

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.