Poslovna darila 2022

banner stran poslovna darila

Promocijski izdelki in darila so v poslovnem svetu eden najboljših načinov za dvigovanje prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Pri nas lahko izbirate med različnimi darili, za različne priložnosti, da boste na trgu prisotni skozi vse leto. Za vas ne bomo le zagotovili željenih izdelkov, temveč vam bomo svetovali pri izbiri, oblikovanju in pripravi. Naj bodo darila izvirna, z osebno noto, za vaše zaposlene, poslovne partnerje ali kupce, veseli bomo, če boste z našo pomočjo ustvarili svojo prepoznavno podobo.

Lahko nam zaupate vaše želje in darilo za vas poiščemo mi, pišite nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 
 
Vse izdelke opremimo z vašim logotipom/grafiko, saj razpolagamo z različnimi tehnologijami za dotisk/personalizacijo:
  • LASERSKO GRAVIRANJE
  • SITOTISK,
  • DIGITALNI TISK,
  • UV TISK
  • IN VEZENJE.
Stranke lahko razveselite s klasičnimi poslovnimi in uporabnimi darili, ki jih lahko najdete v zgornjih kategorijah. Za vse tiste, ki želite nekaj novega, smo izpostavili trendovske izdelke, ki se nahajajo pod zavihkom UNIKATNA DARILA.
 
Če želite posebej izstopati lahko za vas oblikujemo EMBALAŽO PO MERI ali dotisk na embalažo. Kot „piko na i“ lahko izdelkom dodate še unikatne voščilnice ali vabila. Prelistajte zgornje kataloge, nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih na Pleteršnikovi 18 v Brežicah ali Peruzzijevi 82 v Ljubljani, kjer si lahko našo ponudbo ogledate v živo, mi pa Vam bomo z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri najustreznejših daril.

reklame-zarn-logo

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.