Poslovna darila 2022

banner stran poslovna darila

Obdarovanje je čas za iskrive trenutke, zato v naši ponudbi lahko izbirate med različnimi promocijskimi izdelki in darili, za različne priložnosti. Kontaktirajte nas in za vas bomo poiskali želene izdelke ter vam svetovali pri izbiri in oblikovanju s personalizacijo. Naj bodo vaša darila izvirna, z osebno noto, za vaše zaposlene, za obdarovanje otrok, za poslovne partnerje ali kupce. Veseli bomo, da boste z našo pomočjo razveselili vse tiste, ki jih želite obdarovati.

Zaupajte nam vaše želje in darilo vam bomo poiskali mi, pišite nam: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vse izdelke opremimo z vašim logotipom/grafiko, saj razpolagamo z različnimi tehnologijami za personalizacijo izdelkov:
  • LASERSKO GRAVIRANJE
  • SITOTISK,
  • DIGITALNI TISK,
  • UV TISK
  • IN VEZENJE.

Darila in personalizacijo lahko izberete v zgoraj navedenih kategorijah. Obdarovanje je poseben čas, ko  obdarujemo svoje zaposlene, njihove otroke, dobavitelje, poslovne partnerje, kupce, … Tako ustvarimo iskrive trenutke, da boste prisotni skozi vse leto.

 

Oblikujemo tudi EMBALAŽO PO MERI, izdelamo unikatne voščilnice ali vabila. Prelistajte zgornje kataloge in nam pišite, nas pokličite ali obiščite v naših poslovnih prostorih na Pleteršnikovi 18 v Brežicah ali Peruzzijeva 82 v Ljubljani, kjer si lahko našo ponudbo ogledate tudi v živo. Mi pa vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri najustreznejših daril.

reklame-zarn-logo

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.