Varstvo osebnih podatkov

 

Podjetje Reklame Žarn Franci Žarn s.p. se obvezuje, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP – 1, Uradni list 86/2004, 94/2007) pridobljene osebne podatke uporablja in obdeluje za  namene obdelave naročil, pošiljanja informacij ter obveščanja o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah.

Za zbrane osebne podatke je na podlagi zakonskih določil vzpostavljen katalog zbirke osebnih podatkov, katerega upravljalec in uporabnik je podjetje Reklame Žarn.

Naročnik oz. posredovalec osebnih podatkov ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih  posredovanih podatkov, in sicer s pisno ali ustno zahtevo na zapisnik na naslovu podjetja Reklame Žarn.

Podjetje Reklame Žarn se obvezuje, da bodo podatki v celoti ostali v lasti podjetja in jih ne bo posredovalo, prodajalo ali zamenjalo z nobeno drugo organizacijo, podjetjem ali fizično osebo.

Naša spletna stran vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato podjetje Reklame Žarn v nobenem primeru ne more biti odgovorno za zaščito podatkov in dostopa do takšnih spletnih strani.
Z uporabo našega portala se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na naši spletni strani sproti obveščali.

Na našem portal uporabljamo več varnostno – zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo  podatkov.

 

Odgovornost podjetja Reklame Žarn

Podjetje Reklame Žarn se obvezuje, da bo v okviru svojih zmožnosti skrbelo za pravilnost in ažurnost vsebin na spletni strani. Pridržujemo si pravico, da nismo odgovorni za morebitno nastalo škodo v primerih  netočnosti podatkov ali morebitnega nedelovanja spletne strani.

Avtorske pravice

Podjetje Reklame Žarn obvešča uporabnike te spletne strani, da je prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje ali razmnoževanje vsebin, razen v primeru pisnega soglasja našega podjetja.

Kopiranje vsebin s te spletne strani brez pisnega soglasja s strani našega podjetja pa je dovoljeno le v primeru, da se navede avtorstvo in zraven objavi spletna povezava do izvirne vsebine.

reklame-zarn-logo

 

 

 

Kontaktirajte nas

Naslov:
Pleteršnikova 18 ,
8250 Brežice
Tel:
+(386) 07 49 93 555
Fax:
+(386) 07 49 93 556
Email:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.